Laptop reparatie

Is uw Laptop kapot? Of  is deze erg traag/loopt vast?  Dan bent u bij SMARTPHONE&ZO aan het juiste adres. Een Laptop repareren doen wij iedere dag, maar voor u is het niet zo alledaags. U wilt zo snel mogelijk uw laptop laten maken.

Wij kunnen nagenoeg alles repareren aan uw laptop. Ook het vervangen van het mainboard/moederbord is mogelijk.

Ook het upgraden van uw laptop met meer geheugen of een SSD-schijf behoort tot de mogelijkheden.

Laptop reparatie Breda

Bij SMARTPHONE&ZO in Breda parkeert u de auto gratis voor de deur en loopt u binnen zonder afspraak. Onze reparateur Frank kijkt wat er aan uw Laptop defect is. Vervolgens legt hij uit hoe hij de Laptop repair wil uitvoeren. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent wat betreft de reparatie en de kosten ervan. Uw Laptop repareren doet Frank naar verwachting in 48 uur.

Materiaalkeuze

Wij monteren af met originele producten van de hoogste kwaliteit.

Eerlijk advies

Als we merken dat een Laptop kapot is en een reparatie geen nut meer heeft, dan laten we dat weten. Want wij vinden eerlijk advies belangrijk. SMARTPHONE&ZO is dé betrouwbare partij die op transparante wijze een repair uitvoert

Jarenlange ervaring in Laptop reparatie

Sinds begin 2014 doen wij waar we goed in zijn: iPhone’s en Ipad’s repareren. We zijn gestart als Smartphone en Tablet reparatie in Breda, maar zijn in 2018 verdergegaan als SMARTPHONE&ZO. met een breder aanbod van diverse reparaties. Wij zijn een specialistisch bedrijf met klanten uit Oosterhout, Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Made, Raamsdonksveer en andere omliggende dorpen.

U wilt natuurlijk weten wie u helpt bij uw Laptop repair. Daarom stellen wij graag Frank voor. Hij is een gedegen reparateur met 12 jaar ervaring.